Bespoke, skräddarsydda läderarbeten

Vill du ge bort något unikt i present? Med en lädervara som är bespoke, specialtillverkad, vet du att ingen annan kommer med samma gåva. En personlig present i hållbart material och kvalitet som håller i många år. Ge bort en bespoke gåva i läder som julklapp, studentpresent, födelsedagspresent, 50-årspresent eller varför inte som kärleksgåva på Alla hjärtans dag.


Eller har du själv en önskan att skapa något från din alldeles egna design? Det finns många tillfällen att fira och vad är bättre än att få en present som du själv har valt och vill ha. Vi hjälper dig ta fram din egen unika drömpresent.


Bespoke kommer från ett verb som betyder "att tala för något" och är ett begrepp för att beskriva när en sak är anpassad efter kundens egna önskningar och specifikationer. Vi älskar att ta oss an dessa projekt och hjälpa kund att anpassa en lädervara utifrån deras egna smak och stil, eller skapa något helt nytt utifrån en idé eller ursprungsdesign.


Vi har skapat många unika accessoarer, väskor och andra produkter i läder till våra kunder. Inget arbete i läder är för stort eller för litet för oss. Exempelvis har vi gjort ringar i läder, som kräver mycket stor precision på liten yta. Av de större skräddarsydda projekten finns portföljer och motorcykelsadlar.

 


Från idé och design till färdig produkt

 

Har du en idé om en läderprodukt som du vill att vi tillverkar åt dig? Kontakta oss för att diskutera din idé och få en offert på arbetet.

 

•Du kommer med din idé
•Du får se en skiss
•Vi diskuterar eventuella justeringar
•Vi går igenom materialval och finish
•Vi tillverkar åt dig
•Din idé är förverkligad

Klockarmband i läder

 

Har du en gammal klocka vars läderarmband håller på att gå sönder? Vi kan skapa ett nytt klockarmband åt dig som liknar originalet eller i en design som passar dig och klockan.

Skräddarsydd korthållare i läder

 

De klassiska plånböckerna i läder är en sällsynt syn och har av de flesta ersatts med korthållare eller mobilskal med kortplats. Vi tillverkar unika korthållare som kan anpassas efter ägarens stil och personlighet.

Skräddarsydd förvaring i läder

 
Håll ordning på pennor, kontorsmaterial och spelkomponenter med olika förvaringar i läder. Ett smidigt pennfodral i läder för att undvika bläckfläckar. Organiser dina anteckningar med pennor, suddgummi och postitlappar nära till hands i ett bokomslag.


För ett par riktigt hängivna gamers skapades en unik förvaring till deras favoritspel. Gaming på en helt ny nivå.