MC

MC-sadel och packväska

Nygjord, stripad mc-sadel

TILLBEHÖR I LÄDER TILL MC I STOCKHOLMVill du ha hjälp med att personifiera din MC och dess tillbehör? Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa till med såväl mc-sadel som packväskor och andra läderdetaljer.


Modifiering och reparation av MC-sadel

Vår grundare Magnus Hernegran, har sedan sin lärlingstid byggt upp och modifierat mc-sadlar. Så med lång erfarenhet i ryggen, har vi ännu inte fått in en mc-sadel vi inte kunnat ordna. Det är bara att ta med stommen eller den befintliga mc-sadeln, så kan vi hjälpa till med allt ifrån ny stoppning, till modifiering av befintlig sådan, till ny läderklädsel.


Som kund får man vara med och välja bland läder och trådar; om man vill ha en slät och ren mc-sadel eller t.ex en quiltad; vanligt läder eller mocka.


Tillverkning av läderväskor och andra läderdetaljer till MC

Med väskmakarutbildning i ryggen, hjälper vi dig gärna att reparera eller specialtillverka din packväska, verktygsväska eller andra läderdetaljer efter din smak. Man kan komma in med allt från en idé eller bild, till en förlaga.


Vill du ha hjälp med din mc av ett professionellt och kunnigt sadelmakeri i Stockholm är vi rätt ställe att vända sig till.VI STÅR REDO ATT HJÄLPA DIG