LAGA LÄDERVÄSKA I STOCKHOLM

Väsklagning

REPARATION AV VÄSKA I LÄDER I STOCKHOLM

Behöver du laga en läder- eller skinnväska? Vi har både gesällbrev och lång erfarenhet av rekonstruktion av detaljer och reparation av väskor i läder och skinn. JMH Läderverkstan AB har förmågan att ta det ordinära och sedan förvandla det till extraordinärt. Låt dig inspireras av utbudet gällande de skräddarsydda tjänster som vi erbjuder för alla dina behov inom lädervård.

LAGNING AV SÖMMAR PÅ LÄDERVÄSKOR:

Oavsett om din väska bara saknar några sömmar eller om det är ett mer omfattande arbete så kan vi fixa det. Vi anpassar såväl trådtjocklek som färg för att säkerställa att väskan repareras så nära dess ursprungliga estetik och konstruktion som möjligt.

EXEMPEL PÅ ÄNDRINGAR & ANPASSNINGAR:

  • Reparera eller byta ut hela delar
  • Låsbyten
  • Reparera eller tillverka nya väskhandtag & axelremmar i läder. Vi kan replikera de flesta stilar med handtag och axelband.
  • Vi kan lägga till en axelrem eller ett handtag av olika slags modeller.

REKONSTRUKTION AV SKADDAD LÄDERVÄSKA:
Hundbett, kattrivmärken, slagskada, eld eller vattenskada? Beroende på den ursprungliga produktkonstruktionen kan vi kanske rekonstruera det skadade området.

RENGÖRING OCH UNDERHÅLL AV VÄSKOR I LÄDER:
Om du inte tar hand om din läderväska och underhåller skinnet kommer den att torka och förlora sitt utskydd. Du bör därför smörja in din väska, och andra läderföremål 2-4 gånger om året för att hålla lädret vid liv så länge som möjligt.


När lädret torkar förlorar det sitt ytskydd mot regn o.d. plus att det också blir skört och riskerar att gå sönder.


Emellanåt är det bra att tvätta lädret också, eftersom smuts med tiden går ned i porerna och kan förkorta livslängden. Vi rengör alla läderföremål. Vi tvättar en eller fler gånger, beroende på vad som krävs och vad lädret tål. Därefter smörjer vi in med näring och en skyddande kräm som kan poleras upp så man får lite lyster.

KONTAKTA OSS FÖR RENGÖRING OCH REPARATION AV LÄDERVÄSKA

Kontakta oss eller kom in i vår läderverkstad på Speditionsvägen 47, Länna i södra Stockholm så undersöker vi vad som behöver göras och vad det kommer att kosta att reparera väskan.VI STÅR REDO ATT HJÄLPA DIG