Laga Väskor

LAGA LÄDERVÄSKOR STOCKHOLM

Väsklagning

REPARATION AV LÄDERVÄSKOR I STOCKHOLM


JMH Läderverkstan AB har förmågan att ta det ordinära och sedan förvandla det till extraordinärt. Låt dig inspireras av utbudet gällande de skräddarsydda tjänster som vi erbjuder för alla dina behov inom lädervård.

LAGNING AV SÖMMAR PÅ LÄDERVÄSKOR:
Oavsett om din väska bara saknar några sömmar eller om det är ett mer omfattande arbete så kan vi fixa det. Vi anpassar såväl trådtjocklek som färg för att säkerställa att väskan repareras så nära dess ursprungliga estetik och konstruktion som möjligt.

EXEMPEL PÅ ÄNDRINGAR & ANPASSNINGAR:

  • Reparera eller byta ut hela delar
  • Låsbyten
  • Reparera eller tillverka nya väskhandtag & axelremmar i läder. Vi kan replikera de flesta stilar med handtag och axelband.
  • Vi kan lägga till en axelrem eller ett handtag av olika slags modeller.

REKONSTRUKTION AV SKADDAD LÄDERVÄSKA:
Hundbett, kattrivmärken, slagskada, eld eller vattenskada? Beroende på den ursprungliga produktkonstruktionen kan vi kanske rekonstruera det skadade området.

RENGÖRING OCH UNDERHÅLL AV VÄSKOR I LÄDER:
Man bör smörja in sin väska, och andra läderföremål, 2-4 gånger om året för att hålla lädret vid liv så länge som möjligt. När lädret torkar förlorar det sitt ytskydd mot regn o.d. plus att det också blir skört och riskerar att gå sönder.

Emellanåt är det bra att tvätta lädret också, eftersom smuts med tiden går ned i porerna och kan förkorta livslängden. Vi rengör alla läderföremål. Vi tvättar en eller fler gånger, beroende på vad som krävs och vad lädret tål. Därefter smörjer vi in med näring och en skyddande kräm som kan poleras upp så man får lite lyster.

Faktum är att om du söker en expert för en väskreparation i Stockholm med omnejd har du otvivelaktigt hittat rätt partner när du anlitar JMH Läderverkstan AB för uppdraget. Vi välkomnar dig att ta kontakt med oss.VI STÅR REDO ATT HJÄLPA DIG