LÄDERREPARATIONER STOCKHOLM

Mockaklädd, handsydd tavelram

SPECIALISTER PÅ LÄDERSKADOR OCH LÄDERREPARATION


Med innehav av gesällbrev och över ett decenniums erfarenhet av att underhålla och reparera läder för Stockholms mest kräsna kunder, kan JMH Läderverkstan AB tillhandahålla kompletta tjänster inom läderreparation och lädervård för allsköns olika typer av lädervaror. Vi reparerar väskor i läder, lädersoffor, smålädervaror, bildetaljer samt sadlar för mc och häst.

Lädervård

Vi erbjuder även komplett lädervård i form av rengöring lädertvätt och underhåll. Vi tvättar så många gånger som krävs eller som lädret tål, följt av insmörjning med både näring och skydd. Bokstavligen är inget läderjobb för stort eller för litet för oss. Sammanfattningsvis är vi experter på att laga mängder av olika slags läderskador.

Lagning av lädersprickor, sprucket läder
Kan man laga sprucket läder? Att byta ut lädret är inte alltid nödvändigt. Vi kan reparera alla slags lädersprickor, som låter sig lagas. Vid behov kan vi färga in. Ofta kan dock ett litet ärr fortfarande vara synligt, beroende på skadans natur.

Reparera utnött läder och repor
Utnött läder eller repor är väldigt vanliga läderskador. De flesta repor, utnötningar eller till och med kattrivmärken kan i regel repareras av våra experter.

Återställa missfärgningar i läder
Färgförändringar kan inträffa av flera orsaker, ofta på grund av solljus. Våra tekniker kan återställa valfri färg eller till och med ändra färgen helt och hållet.

Produktion av läderaktiklar efter egen idé eller skiss
Vi är konstnärer på det vi gör. Vi skapar. JMH Läderverkstan AB kan omvandla din idé till verklighet. Kontakta gärna oss med din förfrågan gällande alla dina anpassade läderbehov!

Omarbetningar av lädervaror
Ofta är det svårt att hitta den där perfekta väskan, accessoaren eller vad det kan tänkas vara. Kanske är din mc-sadel för hög, eller saknar väskan en ficka? Vi kan anpassa och omarbeta dina lädervaror.

Lädervård, rengöring och underhåll
Att skydda lädret är viktigt för att förlänga lädrets livslängd. Det handlar inte bara om att smörja in lädret regelbundet 2-4 gånger om året, för att återföra näring och undvika uttorkning, utan det handlar även om att emellanåt tvätta lädret.

Med tiden går smuts ned i lädrets porer, vilket kan förkorta livslängden. Detta kan man åtgärda med en lädertvätt med lädertvål. Vi rengör alla läderföremål och tvättar en eller flera gånger, beroende på vad som krävs och vad lädret tål. Därefter smörjer vi in med näring, följt av en skyddande kräm.

JMH Läderverkstan AB tillhandahåller den mest avancerade tekniken inom läderreparationer och lädervård och vi är mycket stolta över vår höga standard och unika hantverksnivå vilket är resultatet av en lång tradition. Oavsett ditt specifika ärende, välkomnar vi dig att ta kontakt med oss gällande din nästa läderreparation i Stockholm med omnejd.

Lädertvätt läderbänk
Lädertvätt läderbänk

Läderbänk före behandling

Läderbänk efter behandling

VI STÅR REDO ATT HJÄLPA DIG