LÄDERLINDNINGAR

Läderlindning ledstång och räcke

LÄDERLINDADE LEDSTÄNGER, DÖRRHANDTAG O.D I STOCKHOLM


Vi kan läderlinda, klä eller läderfläta alla slags ledstänger, räcken, överliggare o.d. som så låter sig göras. Och eftersom vi har ID06 kan vi också arbeta på byggarbetsplatser.


När man läderlindar en handledare finns det inga genvägar; det måste få ta den tid det tar, men blir i slutändan ett riktigt lyft för trappan. Med lång erfarenhet och tradition i ryggen, vet vi på JMH Läderverkstan AB vilka material som lämpar sig för en läderlindning, och vilka som inte gör det. Och vi vet hur man läderlindar så det håller i längden.


Att linda en ledstång är inte som att linda en hockeyklubba. Det kräver precision, noggrannhet och tålamod. Och man måste kunna lösa de problem som ofta uppstår i form av t.ex. speciella vinklar, infästningar och trånga utrymmen. Det är därför bra om förfrågningar inkluderar lite bilder på objektet i stort, men även detaljer som fästen, avslut och vinklar, så vi kan göra en så bra prisuppskattning som möjligt.


Glöm inte att ange längd (cm) och diameter (mm). Det finns i regel ett dussintal färger och olika kvaliteter att välja på. På JMH Läderverkstan AB är vi måna om kvalitet och tradition, och en nöjd kund gör en nöjd verkstad. Tveka inte att höra av er om förfrågan eller råd gällande läderlindningar.

VI STÅR REDO ATT HJÄLPA DIG


Välkommen att beskriva ert ärende i formuläret nedan,

så återkommer vi så snart som möjligt


 
 
Väggmonterad
Annan typ
Gäller annat än ledstång
Vet ej